Live Chat

Rólam

Szeretettel köszöntelek az oldalamon. Nevem Molnár Imola, de hogy ki vagyok? Egy lélek. Hogy mivel foglalkozom? Ezt már nehezebb lenne pár szóban megfogalmazni. herbalista, nő, anya, és egy olyan ember, aki szeretné átadni a gyógynövények iránti szeretetet. Körülbelül 15 éve foglalkozom gyógynövényekkel. Népi és hivatalos gyógynövény gyógyászatot is tanultam, több képzésen is részt vettem és elvégeztem, ilyen például a természetgyógyász – fitoterápia (ETI), gyógy-és fűszernövény kereskedő (OKJ), gyógynövény túravezető (gyogynovenyturak.hu), gyógy-és fűszernövény termesztő. De talán a legtöbb tudást maguktól a gyógynövényektől kaptam, hálás vagyok az eddigi klienseimnek is, mert minden egyes esetből tanultam valamit. 

Az önismeret útját járom már több mint 20 éve, tanultam Térpszichológiát Kenéz Tündétől, Aura-Somát, asztrológiág, Prána-nadit, hipnózist, talpmasszázst. Jelenleg a Bhaktivédanta Hitttudományi Főiskolán harmad éves teológus hallgató vagyok. A tanulási folyamatnak soha nem lehet vége itt az anyagi világban, mindig van hova fejlődni, igyekszem enne eleget is tenni.

Miközben ismerkedtem, tanulmányoztam a növényeket ráeszméltem, hogy ők sokkal többek mint amennyit elsőre láthatunk belőlük. Élőlények, lelke, saját szellemmel és történetekkel. Ezért is lesz ez a blog kicsit más, mert szeretném megmutatni neked a növények nem látható világát. Ez a Világ legyen akár hétköznapi gyógynövény felhasználás vagy épp mágikus herbalista út, mind csodálatos, tanító és gyógyító. A gyógynövények segítségével egy mély, mágikus önismereti útra léphetsz.

10 évvel ezelőtt megalapítottam az Imola Gyógyfüvei Manufaktúrát, melyen keresztül igen sok emberhez eljutottak a termékeim, a gyógynövény készítményeim.

Szeretném, ha ez az oldal egy interaktív weboldal lenne, beszélgessünk a gyógynövények gyógyító errjéről, mágikus világáról. Bátran írd meg, hogy milyen témákban mélyülnél el szívesen, legyen az a hatóanyagoktól kezdve, a mágikus gyógynövény használatig, bármi.  Melyek azok a gyógynövények, amikről szívesen olvasnál, hallanál.

Imola 😊

No Comments

Leave a Comment