A Cickafarkot (Achillea millefolium) leginkább úgy ismerjük, hogy a női gondok gyógyítója. De ennél sokkal szélesebb körben igénybe vehetjük kedves szolgálatait. A cickafark a fizikai test gyógyításán túl képes jótékonyan hatni a finom fizikai testünkre is.

Gyógynövényként csak a fehér virágzatú cickafarkok gyűjtjük, mert ebben található a kék színű, azulén tartalmú illóolaj.

A cickafark a Vénusz bolygó gyógynövénye

A cickafark a víz elemhez és a Vénusz bolygóhoz kapcsolódik, ezáltal képes megmutatni a másikban a szépet. Gyógyítja a lelki sérüléseket, sebeket. Amikor magunkon hordjuk, például egy kis amulettben, akkor a cickafark védelmet biztosít.

Ha a kezünkben tartjuk a cickafarkot és töltődünk az energiáival a kézcsakrákon keresztül, akkor megszüntet minden félelmet és bátorságot ad az élet kihívásaival szemben. A szerelemi életben és a hosszan tartó házasságban is segítségünkre lehet a cickafark.

Esküvői dekorációt is érdemes cickafarkból készíteni. Képes gyógyítani mindenféle emberi kapcsolódást legyen az szerelmi, baráti, munkahelyi vagy bármilyen emberi kapcsolat. Segítségével új barátokra is szert tehetünk. Felhívja ránk a másik ember figyelmét. Gyűjtsétek és használjátok ezt a csodalatos növényt.

Ha bővebben szeretnél tanulni az energiák és a gyógynövények kapcsolatairól, akkor gyere el a következő Hold-túrára.

Ha tetszett ez a bejegyzés bővebb tartalmak miatt keresd fel a youtube csatornám is.

Tovább

Hogy tanulom a gyógynövényeket?

2022-07-29 3 tags

A napokban jött ez a kérdés hozzám és nagyon érdekesnek és izgalmasnak tartom, mert nem olyan egyszerű, mint ahogyan az az első pillanatra tűnik. Ha csak a kárpát-medencei gyógynövény populációt

Gyógynövények Bemutatása: Kamilla

2024-02-22 1 tag

Ma elmerülünk a kamilla csodálatos világában. A kamilla nem csupán egy illatos virág, hanem egy valóságos gyógyerő forrása is. Képzeld el, hogy sétálsz a virágokkal teli réten, és érzed a

Gyógynövények és a planéták

2022-06-30 6 tags

1. rész Sokszor elgondolkoztam azon, hogy az égtestek vajon az élet mely területeire vannak hatással az anyagi világban? Arra jutottam, hogy minden látható és láthatatlan megnyilvánulásra hatással vannak, így többek