Live Chat

Cickafark

A Cickafarkot (Achillea millefolium) leginkább úgy ismerjük, hogy a női gondok gyógyítója. De ennél sokkal szélesebb körben igénybe vehetjük kedves szolgálatait. A cickafark a fizikai test gyógyításán túl képes jótékonyan hatni a finom fizikai testünkre is.

Gyógynövényként csak a fehér virágzatú cickafarkok gyűjtjük, mert ebben található a kék színű, azulén tartalmú illóolaj.

A cickafark a Vénusz bolygó gyógynövénye

A cickafark a víz elemhez és a Vénusz bolygóhoz kapcsolódik, ezáltal képes megmutatni a másikban a szépet. Gyógyítja a lelki sérüléseket, sebeket. Amikor magunkon hordjuk, például egy kis amulettben, akkor a cickafark védelmet biztosít.

Ha a kezünkben tartjuk a cickafarkot és töltődünk az energiáival a kézcsakrákon keresztül, akkor megszüntet minden félelmet és bátorságot ad az élet kihívásaival szemben. A szerelemi életben és a hosszan tartó házasságban is segítségünkre lehet a cickafark.

Esküvői dekorációt is érdemes cickafarkból készíteni. Képes gyógyítani mindenféle emberi kapcsolódást legyen az szerelmi, baráti, munkahelyi vagy bármilyen emberi kapcsolat. Segítségével új barátokra is szert tehetünk. Felhívja ránk a másik ember figyelmét. Gyűjtsétek és használjátok ezt a csodalatos növényt.

Ha bővebben szeretnél tanulni az energiák és a gyógynövények kapcsolatairól, akkor gyere el a következő Hold-túrára.

Ha tetszett ez a bejegyzés bővebb tartalmak miatt keresd fel a youtube csatornám is.