Mágikus gyógynövénytúra

Szeretettel meghívlak egy varázslatos gyógynövénytúrára, amely 2024. július 14-én, 9-12 óráig kerül megrendezésre!

Tarts velem egy különleges kirándulásra, ahol a természet rejtett kincseit fedezheted fel, és mélyebb betekintést nyerhetsz a gyógynövények mágikus világába. Ez a túra nem csupán egy séta a szabadban, hanem egy izgalmas utazás, amely során olyan tudás birtokába juthatsz, amely évezredek óta az emberiség szolgálatában áll. Gyere el, és merülj el a természet csodáiban, ahol nem csak a gyógynövények világát fedezheted fel, hanem azok mélyebb energetikáját is megismerheted. Ezen a túrán rengeteg érdekes és hasznos dolgot tanulhatsz meg.

Ezen a túrán olyan különleges élményekben lehet részed, amelyek gazdagítják mindennapjaidat és új perspektívát nyitnak meg előtted:

Gyógynövények felismerése: Megtanulod, hogyan ismerheted fel a különböző gyógynövényeket természetes élőhelyükön. Megismerheted azok kinézetét, illatát és különleges tulajdonságait, és melyik természetesen, hogy melyik mire való.

Bolygók hatása a gyógynövényekre: Fedezd fel, hogyan kapcsolódnak a gyógynövények az asztrológiához. Megtudhatod, mely bolygók befolyásolják egyes növények hatásait, és hogyan használhatod fel ezt a tudást a mindennapi életedben.

Fizikai és lelki hatások: Ismerd meg a gyógynövények gyógyító erejét, és hogy miként segíthetnek a testi és lelki egészség megőrzésében. Megtudhatod, mely növények segítenek a stressz csökkentésében, az alvás javításában, vagy akár a hangulatod emelésében.

A Hold hatása: Tudd meg, milyen hatással van a Hold különböző fázisai a gyógynövényekre. Megismerheted, mikor érdemes gyűjteni őket, hogy a legnagyobb hatékonyságot érhesd el.

Ez a túra egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki a természettel és olyan ősi tudást sajátíts el, amelyet elődeink is használtak. A résztvevők egy közösség tagjaivá válnak, akik együtt fedezik fel a természet varázslatos világát és megosztják egymással a tapasztalataikat.

A Mágikus gyógynövénytúra egy kiváló lehetőség arra, hogy a gyakorlati és tapasztalati tudásodat tudd mélyíteni a gyógynövények szerteágazó, csodálatos világában. A növényi meditációk végig fogják kísérni az egész délelőttünket, hogy a legmélyebb tapasztalatokban lehessen majd részünk. Egy ilyen túra során nem csak a természet szépségeit élvezheted, hanem olyan tudásra is szert tehetsz, amelyet a mindennapi életedben is kamatoztathatsz. Tapasztald meg a természet csodáit egy új szemszögből, és gazdagodj értékes ismeretekkel!

Milyen hosszú lesz a túra?

A túra kb. 3-3,5 órás időtartamú. A terep könnyű, minimális szintkülönbséggel. Körülbelül 3-4 kilométert fogunk sétálni.

Mit hozz magaddal a Mágikus gyógynövénytúrára?

  • időjárásnak megfelelő öltözetet, túra cipő!
  • víz
  • ha szeretnél jegyzetelni akkor tollat és füzetet
  • Szúnyog- és kullancsriasztót

Mennyibe kerül Mágikus gyógynövénytúra?

3 900 Ft/fő

Időpontok

  • 2024. július 14. (vasárnap) 9-12 óráig – Helyszín: Cinkotai-kiserdő (Naplás-tó)

Az indulás pontos címét visszaigazoló e-mailben fogod megkapni.

Ha bármi kérdésed lenne a témával kapcsolatban bátran vedd fel velem a kapcsolatot, vagy keresd fel a facebook oldalam!

Várlak sok szeretettel a Mágikus gyógynövénytúrán!

Itt tudsz jelentkezni a túrára: