Live Chat

Gyógynövény tanácsadás

Szeretnéd megérteni a gyógynövények világát? Össze vagy zavarodva a felhasználásuk kapcsán? Otthon a polcaidon van jó pár gyógynövényed, amiket fogyasztanál de már nem tudod hogy mit mivel lehetne használni, vagy a nap melyik szakában kellene innod? Jó helyen jársz! Olvas tovább és nézd meg miben tudok neked a tanácsadás során segíteni.

Milyen esetekben fordulhatsz hozzám?

 • Szeretnéd alkalmazni a gyógynövényeket a mindennapi életed során.
 • Szeretnéd magad gyógyítani gyógynövényekkel.
 • Szeretnél finom, ízes gyógynövény teákat készíteni.
 • Szeretnéd az otthoni gyógynövény készletedet összeállítani.
 • Szeretnél krémeket, tinktúrákat és egyéb növényi készítményeket készíteni.
 • Szeretnéd alkalmazni a gyógynövények energetikáját a spirituális utad fejlődésében.
 • Szeretnél kommunikálni a növényekkel.
 • Megszeretnéd tanulni, hogy melyik gyógynövényt mire használhatod.
 • Bármiben, ami a gyógynövények és a hozzájuk kapcsolódó világról szól…. 🙂

Tanácsadás menete

A tanácsadás online minimum 45 percet vesz igénybe. Ha el tudsz hozzám jönni, akkor személyesen is találkozhatunk, de ha ez nem kivitelezhető, akkor online történik a tanácsadás. A konzultáció alkalmával átbeszéljük, hogy melyik problémádra milyen gyógynövény vagy éppen gyógynövények lennének a megfelelők. Elmondom, hogy a kiválasztott füvekben milyen hatóanyag van, hogyan kell használnod, mikor fogyaszd, mikor tudod őket begyűjteni és minden egyéb praktikus tanáccsal is ellátlak.

A gyógynövények használatában a Holdnak nagy szerepe van, segítek megtalálni a legalkalmasabb időpontot a kiválasztott füvek alkalmazására.

A beszélgetés után képes leszel egy személyre szabott gyógynövénykeveréket elkészíteni és a megfelelő időben használni, így biztonsággal tudod magad kezelni a gyógyfüvekkel.

A lelki fejlődésed folyamatában be fogod tudni illeszteni a gyógynövényeket, megérted a tanításaikat és biztonsággal tudod alkalmazni őket a mindennapi meditációidban is. Elkezdheted velük a mély, megértésen alapuló munkát.

Hol tudod igénybe venni a gyógynövény tanácsadást?

 1. Online térben: a megbeszélt időpont előtt megkapod a linket, amivel be tudsz kapcsolódni a tanácsadásba.
 2. Offline térben: Budapesten (18. kerület) vagy Fejér megyében tudsz hozzám eljönni. Az időpont egyeztetés után küldöm el a pontos címet.

Mennyibe kerül?

A gyógynövény tanácsadás 5000 Ft/45 perc.

Hogyan tudok jelentkezni?

A lenti jelentkezési űrlapon töltsd ki az adataidat, írd bele, hogy mikor tudnánk telefonon beszélni. Visszahívlak, egyeztetünk időpontot és utána már belevághatunk a közös munkába.